Move brommobielen

move logoJe kunt een Move 3 wiel brommobiel kopen maar ook een 4 wiel. Move is van alle markten thuis, en heeft puur en alleen de focus op elektrische vervoermiddelen. 100% elektrisch dus.

De 45km auto modellen die je van Move kunt kopen lees je op deze pagina.

 

Move 3 wiel brommobielen

De 45km brommobielen van Move met drie wielen zijn:

  • Move Vigorous 1500 S-line II
  • Move Vigorous 1500 InnerCity II

Move 4 wiel brommobielen

  • Move CityCar

 

De 45km auto modellen van Move nader bekeken

We beginnen met de driewielers, de Vigorous 1500 S-line II en de 1500 InnerCity II.

move vigorous 1500

Het verschil is heel klein, en je gaat hem niet snel ontdekken… De InnerCity II is een fractie smaller, en daarmee kan hij ook in aanmerking komen als scootmobiel. Hij snoept dus van 2 walletjes. Beide modellen kunnen 45km per uur, zijn afgeladen met opties waaronder een achteruitrijcamera, verwarming, ventilatie, een autoradio met bluetooth mp3/mp4/mp5 aux, usb, bluetooth (ook carkit), elektrische ramen, en ga zo nog maar even door. Echt compleet dus. De richtprijs voor deze Move brommobiel modellen ligt rond de 6000,- euro.

 

De Move CityCar (45km auto met 4 wielen)

Dan de Move CityCar de 45km auto die voorzien is van 4 wielen… Dit is meer een auto natuurlijk dan de 3 wiel brommobielen hieronder, maar de prijs is daarmee ook wat hoger. De Richtprijs voor de Move CityCar ligt net iets boven de 10.000 euro. Je krijgt er wel heel veel mini auto voor terug, en hebt ook echt het gevoel in een auto te zitten. Hij is zeer comfortabel, luxe, en heeft een mooie frisse vormgeving. Voorin kun je met 2 personen prima zitten. Via de achterklep kun je eenvoudig de bagageruimte bereiken. Ook dit model is afgeladen met een aantal mooie en luxe opties. Denk aan elektrische spiegels, richtingaanwijzers in de spiegels, een grootbeeld navigatie/carkit met camera achter, usb, en ga zo maar door. Kies je voor het plus pakket, dan zit er tevens een airco op.

move citycar 45 brommobiel

move citycar camera

Move brommobiel kopen

Wil je een Move brommobiel kopen dan ben je dus ergens tussen de 6000 en 11000 euro kwijt. Er zijn aanbieders waar je het bedrag in termijnen kunt betalen. Zo kun je voor rond de 100 euro per maand al een 45km auto rijden!