IVA brommobielen

iva 3 wiel brommobiel voorkant ego t5Het merk IVA maakt elektrische vervoermiddelen waaronder brommobielen en 45km auto’s. Op dit moment kun je de volgende IVA brommobielen kopen:

  • IVA E-GO T5
  • IVA H2
  • IVA H4

3 wiel brommobielen en 4 wiel brommobielen

We leggen hier even kort uit wat het verschil is tussen 3 wiel brommobielen en 4 wiel brommobielen. Je kunt namelijk beide brommobielen van IVA kopen.

De driewielers van IVA zijn wat smaller dan de vierwielers. De vierwielers lijken meer op een auto, en hebben ook een auto stuur. Voorin kun je met 2 personen zitten. Bij driewiel brom auto’s kun je voorin niet met 2 personen zitten, daar is de elektrische brommobiel te smal voor. Wel is er een achterbank. Driewiel auto’s zijn goedkoper qua aanschaf dan de modellen met vier wielen.

Meer 3 wiel brom auto’s bekijken

Meer 4 wiel brom auto’s bekijken

 

IVA brommobiel modellen en de verschillen

Hieronder vertellen we je de kenmerken van de IVA brommobielen per model.

 

IVA E-GO T5

De IVA EGO T5 is een brommobiel met drie wielen. De prijs ligt net iets onder de 6000,- euro, en daarvoor krijg je heel veel brommobiel auto voor terug. Om te beginnen gaat hij maximaal 45km, zoals alle andere elektrische brommobielen. Hij beschikt over een plek voorin voor de bestuurder, en een plek achterin voor de passagier. Het stuur is een scooter stuur. Daarnaast zit hij stamp vol met gadgets. Elektrische ramen, LED verlichting, een achteruitrijcamera, en een boordcomputer met mp3/4/5 – aux- usb – bluetooth, met alles erop en eraan. Airco is helaas niet mogelijk.

iva ego t5 brommobiel 3 wielen

 

IVA H2

De IVA H2 is meer een 45km auto te noemen. Hij heeft 4 wielen en heeft de enigszins de looks van een baby Hummer. Hij is super praktisch, en super compleet. Op onze pagina opties kun je teruglezen welke opties je op dit model allemaal kunt tegenkomen. Om het kort samen te vatten heeft hij zelfs een uitgebreider optie pakket dan de IVA E-GO T5. Airco is ook mogelijk op dit model. De richtprijs gaat richting een kleine 10.000 euro.

iva h2 bromauto vier wielen elektrisch

 

IVA H4

De IVA H4 is het grote broertje van de H2, en dan in letterlijke zijn. De H2 heeft voorin 2 volwaardige plekken, en de H4 heeft er 4. Dat wil zeggen dat je ook achterin met 2 mensen prima kunt zitten. Een elektrische mini auto dus voor het hele gezin als je wilt. De Richtprijs van de IVA H4 ligt niet veel hoger dan de H2. Het scheelt maar een 500 – 1000 euro. Ook bij de IVA H4 kun je kiezen voor een airco als extra.

iva h4 mini auto 45km elektrische brom mobiel