Brommobielen met 4 wielen

Brommmove 4 wiel brom auto binnenkant dashboardobielen met 4 wielen worden vaak bromauto’s of 45km auto’s genoemd. Soms worden ze ook wel een canta genoemd of micro auto. Niet zo verwonderlijk want veel van echte auto’s verschillen ze niet, alleen zijn ze iets kleiner van formaat, en mag je er in rijden vanaf 16 jaar met een AM rijbewijs.

 

Voordelen van een 45km auto (brom mobiel)

Op de eerste plaats zit je natuurlijk heerlijk droog bij regen, en warm bij koud weer. Bromauto’s zijn zeer luxe vervoersmiddelen die tegenwoordig nog amper onder doen voor echte auto’s. Ze rijden heerlijk, en de elektrische brommobielen zijn tevens super snel!

Ze rijden stukken goedkoper dan normale auto’s, want ze zijn elektrisch. Ze rijden zelfs goedkoper dan normale elektrische auto’s, en dat heeft vooral te maken met het lage gewicht.

Brom auto’s met vier wielen zijn groter aan de binnenkant dan de 3 wiel brommobielen. Voorin kun je naast elkaar zitten want er zijn 2 voorstoelen. Meestal is er ook een achterbank. Bij het ene model is die iets groter dan het andere model. De IVA H4 is wel een van de grootste waarbij je echt met 4 mensen de weg op kunt.

De stabiliteit is dankzij de vier wielen bijzonder goed en veilig.

Ook het parkeren is zeer gemakkelijk omdat 45km auto’s compacter zijn dan normale auto’s.

move bromauto parkeren

 

Nadelen van 4 wiel bromobielen

Vergeleken met de elektrische driewiel brommobielen zijn de vierwielers wat duurder qua aanschaf, en iets duurder qua onderhoud. Zo heb je niet 3 maar 4 banden die kunnen slijten. Hetzelfde geldt voor de remmen. Veel meer nadelen zijn er eigenlijk niet op te noemen.