Brommobiel kopen

Een brommobiel kopen? Lees je dan even in over de verschillende merken, modellen, de opties, en de mogelijkheden. Gaat je een 3 wiel bromauto kopen, of wordt het een 4 wiel bromauto? De driewielers hebben meestal een scooterstuur en zijn wat smaller. Hier zit je in het midden. Een achterbank(je) is meestal wel aanwezig. Bij de vierwielers heb je meer comfort, en ze zijn wat ruimer. Normaal zijn er 2 voorstoelen net als bij een normale auto. Sommige modellen hebben zelfs een achterbank waar ook mensen kunnen zitten.

brommobiel kopen

Wat kost een brommobiel

De prijzen van brommobielen liggen tussen de 5.000 en 20.000 euro. De merken die veel hebben geïnvesteerd in hun naam zijn daarom vaak duurder dan de minder bekende merken. De modellen die wij op deze site laten zien kun je voor tussen de 5.000 en 10.000 euro kopen.

Wil je een bommobiel kopen voor rond de 5000 euro dan kom je bij de driewiel brommobielen terecht. Is je budget groter, en is er ruimte voor 10.000 euro, dan kun je een heel leuke vierwiel brommobiel kopen.

 

Een nieuw brommobiel kopen of tweedehands

Is het slim om een nieuw brommobiel te kopen, of kun je net zo goed een tweedehands kopen? De meningen verschillen, maar in 9 van de 10 gevallen kom je tweedehands alleen maar dure bromauto’s en 45km auto’s tegen met een benzinemotor. Niets zonder reden want mensen willen daar vanaf. Mede doordat ze minder betrouwbaar zijn dan elektrisch, en het onderhoud heel duur is. Je kunt veel beter investeren in een nieuw elektrisch vervoermiddel zoals een brommobiel of bromauto en die kopen. Zo ben je verzekerd van garantie, en neem je niet de ellende of het achterstallige onderhoud van de voorganger over. Bovendien zijn veel bromauto’s qua prijs gezakt omdat er veel concurrentie bij is gekomen. Hierdoor kun je tegenwoordig nog goedkoper een brommobiel kopen dan voorheen.

 

45km auto kopen zonder geld

leasen spaargeld brommobielJe kunt ook een 45km auto kopen zonder geld, want je kunt namelijk ook een brommobiel leasen. Betaal zorgeloos per maand voor je vervoer. Leasen kan al vanaf 100 euro. Dat ben je normaal bij een normale auto soms al kwijt aan de wegenbelasting en die is gratis bij 45km auto’s en brommobielen. Een slimme zet dus om een brommobiel te kopen.